katter

Som jag skrev så har de fått tillökning i sörgården, två hankatter
Syfilis även kallad Syffe:

Klamydia, även kallad Klamme:

Syffe var den katt som var minst blyg de första dagarna medan Klamme mest låg under någons säng och gömde sig. Efter några dagar visade det sig att de båda katterna var sociala, galna, kåta, pissade piss som luktar värre än värst och rev hela stället. Klamme är hyperaktiv, pissar lite överallt medan Syffe är den som klättrar på bord och sätter på Klamme. Två härliga bögkatter som ännu inte är kastrerade flänger runt i lägenheten och skapar kaos.

Kåta jävlar!


helvetet på jorden och något bra...?

Nu är det dags för en liten update här på bloggen om vad som sker i Sörgården.
Gustav som under en längre period har kämpat med att skaffa körkort har äntligen, efter ett flertal körlektioner, två teoriprov och en uppkörning lyckats ta sitt körkort. Gustav verkar vara väldigt stolt och tar varje tillfälle han får att köra bil, helst med de två mongoliderna Micaela och Daniel som passagerare, han valde till och med att vara nykter i lördags då det var fest för att kunna köra bil till och från kalaset. Detta var då det som var bra.

Helvetet på jorden undrar ni då, tja, låt mig börja att återge lite av lördagens händelser. Daniel började dricka tidigt på dagen i sin ensamhet, jag misstänker att han saknade sina homies som spenderat natten i Brottby av oklar anledning. Nåja, så fort de anlänt till lägenheten bjöd han Micaela på vin. Gustav tackade givetvis nej, han agerade ju chaufför och man får inte köra med alkohol i blodet i Sverige. Väl framme på kalaset som hölls på Karby gård började ett mer konstant intag av alkohol. När Micaelas vin tog slut körde hon en favorit i repris och snyltade vin från Daniel box, fan vilken fattig jävel den där bruden är, hon har till och med tvättat kläder samt städat rum för att tjäna cash, tragiskt. Skit samma, det är dags att komma till poängen. Medan Micaela kräktes (sopa) smällde Daniel i sig sin bag-in-box, drog åtta (oklart) shottar och drog av sig byxorna. Någon gång under natten när Micaela somnade vid ett bord bestämde Gustav att det var dags att stoppa mongoliderna i säng. Daniel sa att han skulle stanna kvar och ta sig hem på egen hand, Micaela däremot följde glatt med Gustav hem. Innan de ens hann hämta sina jackor kom Daniel och sa att han visst skulle med, klokt val, han hade nog inte tagit sig hem annars. Micaela ledde Daniel till bilen, ingen fick sitta fram och Gustav krävde att de skulle hålla i varsin spypåse. När Daniel skulle sätta sig i bilen slog han i huvet, någon gång mot resans slut verkade vägen bli mycket krokig och Daniel slog huvet i dörrens ruta flera gånger på grund av alla ryck. När bilen stod parkerad och det var dags att promenera den korta vägen hem föll Daniel mot marken och kräktes världens minsta spya - tänk er en femkrona. Han rörde sig lite för mycket för sitt eget bästa och fastän Gustav sa "spring inte" så sprang Daniel iväg, han krockade med en bil och slog huvudet i marken. Han fick hjälp upp på benen och efter tio meters gång kräktes han som ett as. Som stöd höll han hårt i sina skinkor.
Väl hemma i lägenheten sprang Daniel in och kräktes på toaletten, skrämde skiten ur katterna innan han deckade i sängen. Han skrämde även skiten ur Micaela och Gustav då de hörde en duns från hans rum men det var ingen fara. Värre var det dagarna efter, Daniel led av yrsel, illamående och huvudvärk, kunde det vara en hjärnskakning? Ja, en lätt en så nu får han inte anstränga sig på en vecka. Micaela har lyckats stuka sitt finger i sömnen så nu lever Gustav med två klagande personer. De har nu alla ingått ett avtal som säger att de inte får dricka på två veckor, Gustav och Micaela satte även ett godisförbud, Daniel är ju redan så jävla nyttig så att hålla sig borta från spriten räcker för att han ska bli mer hälsosam.

Sen har de även fått tillökning i lägenhet, två små hankatter men mer om det i nästa inlägg...

RSS 2.0