Ibland måste man få gejma också.

Efter helgens fylla är det bestämt att nästa helg, mot allas förvåning, blir det nyktert! Dels för att spara pengar och dels för att Daniels gymresultat helt uteblir! (den lilla faggoten bryr sig ju tydligen om sånt)

Så vad passar då bäst till en helg utan festligheter? Jo, det är såklart ett helt nytt spel man tillsammans kan sätta tänderna i!


spelkväll igen, fast de spelade bara geni

Så var det dags att ha en liten spel(läs: sprit)kväll för sällskapet i Sörgården. De började bra med att Micaela och Gustav tillagade en dödsstark lasagne som smakade gott som tusan. Sedan börjades supandet samt spelandet. Dom hade det kul och trevligt men mitt i alltihop tog kvällen en, till Daniels förtret som ensam, en vändning som ingen hade kunnat förutspå, Micaela och Gustav fick feeling och mitt i alltihopa bestämde sig det kärleksfulla paret sig för att idka älskog på sitt rum. Ensam satt då Daniel, full som ett ägg, glad för deras skull, men samtidigt otroligt förbittrad för sin egen.


Såhär såg Gustav ut efter att ha dragit upp Micaelas dödsfärs i näsan. Så om ni vill bli lika sexiga som Gustav kan ni kika in på Micaelas töntinga blogg där hon nyligen börjat skriva recept.

Vodkashots stod på schemat

Gustav och Micaela bakade en kladdkaka, Gustav älskar smet.

Daniel gjorde ett undantag i sin diet och tryckte i sig kladdkaka men glass och grädde

Isac kom lagom till att kladdkakan dukades fram och här dekorerar han kökslampan

Gustav spillde ut linfrön över hela köksgolvet

Vad är detta? Rubriken är ju felaktig, de spelade inte alls bara geni - de spelade även sant eller falsk! Väldigt störande med felaktig information och inlägg som inte återkopplar till rubriken, tur att det aldrig kommer hända i denna blogg.

Sake i Rikards ära, men om man ska dömma av deras miner så är det ingen man kan rekomendera.

Vid kvällens slut utnämndes Daniel till vinnare, han deckade på toaletten(två gånger) hade sönder en spegel och kräktes, som en sann vinnare! Det börjar bli standard att Daniel vinner, vi får hoppas att vi ser en ny vinnare snart.


Norrbottnenen

Daniel den gamle fittan var i luleå, då såg det mest ut såhär:


spelkväll

Tjena bloggen, det var ett tag sen, nu ska ni få lite smaskigt skvaller om vad som försigår här hemma

En kväll för två veckor sen bestämde sig dessa tre personer för att ha en mysig spelkväll: alfapet, geni och annat skoj. Straffdricka, belöningsdricka och dricka, fullast vinner. Vid elva fann pojkarna en deckad tjej men fortsatte dricka, de tog även fram porren för att göra kvällen lite mer sexuell. Daniel blev fullast, igen, Daniel vann alltså igen. Bättre lycka nästa sup för de andra två klena satarna.

vem tar bilden?

drinkar


tjejdrinkar

Gustav ska dödsshotta för han förlorade förra spelet, eller fuskade, ingen minns

shotten för den som förlorar

blomkål för att dämpa alla shottar

sugen kille

Daniel ville också dricka mycket

många shots senare så blir man sne


tisdag, eller var det på onsdag?

Men för i helvete, glömde publicera inlägget som jag kämpade med i onsdags, så här kommer det. Ni får låtsas att det är onsdag när ni läser.

Någon gång mellan 5.30-5.50 i tisdags morse steg morgontrötta Gustav upp och började förbereda sig för en tidig körlektion innan jobbet. Micaela sa som vanligt i sömnen "glöm inte matlådan" och sov sedan vidare, Gustav fick med sig sin matlåda och fem pizzabullar som de bakat i helgen. På vägen ut från lägenheten lyckades han inte riva ner allt som sitter på insidan av dörren och bussen hann han med.
Någon gång vid 6.40 väcktes Micaela av ett sms där det stog (typ) "Körlektionen var inte idag utan imorn". Så ond som Micaela är började hon skratta av skadeglädje (den bästa glädjen) och berättade för Daniel om Gustavs lilla fail, båda skrattade ett tag eftersom det då var drygt 80 minuter kvar tills Gustav började jobbet. Stackars lilla Gustav fick bege sig till jobbet tidigt denna morgon och jobba en timme extra, vad skulle han annas gjort liksom, luffat runt i ett iskallt täby i en timme? Kanske somnat i en snöhög som för nåt år sedan?

Imorse ringde klockan vid samma tid, Micaela sa sin standardfras och Gustav begav sig mot körskolan och hade en (vad jag fick höra) bra lektion, antar att det innebär att det gick bra att köra eller nåt. Jag har ju ingen erfarenhet av vad som sker under en körlektion så jag kan ju vara helt fel ute. Denna morgon var det dock Micaelas tur att ha otur, bussen till skolan (jävla småunge) var sen, hon kom för sent, läraren var sjuk och lektionen var ovärd. Pytt i panna till lunch var dagens höjdpunkt och sen stod tre timmars bildanalys på schemat, tre timmar att analysera en bild? NEJ DET TAR 20 MINUTER MAX, så resterande tid spenderades med att kolla på en debatt om LCHF.

Utdrag ur Daniels hemliga dagbok

"Nu ska jag återgå till att lyssna på musik, runka och läsa Leg Show. Sen runka mig till sömns och vakna upp i en pöl av min egen säd eftersom jag kommer runka i sömnen också. Sen kanske jag runkar när jag gör mig gröt imorgon bitti, och när jag står i duschen och rakar mina armhålor (här kommer jag runka extra mycket för mitt rakblad är slött och jag glömmer alltid bort att sätta på ett nytt). När jag torkar mig och fönar håret kommer jag runka fast inte speciellt mycket, sen kommer jag slå i väggen, skratta åt mig själv, runka ut den sista säden och tvätta ansiktet och sätta på smink, tänka på att jag kommer få träffa ingen på kvällen och inte runka förrän jag kommer hem efter skolan. Jag kommer eventuellt att runka i skolan om det visar sig att vi har prov i MSOK och jag inte kan besvara frågorna, då får man faktiskt runka, ska runka hetsigt och mycket så att folk blir rädda och lämnar klassrummet/ber mig lämna klassrummet. Älskar att runka."Han är bra sjuk i huvudet, men ändå lite söt. (ibland)

(http://mikkiela.blogg.se/2012/january/bitterfitta.html)

Öl i kyckling är gott att äta.

Igår efter att dumtjacken hade käkat sina grillade kycklingjävlar, så bestämde de sig för att tillaga morgondagens(läs: dagens) mat samtidigt. "Vad tillagade de då?" undrar ni antagligen inte nu. Tänker berätta iallafall. Hel kyckling i ugn med marinad av bärs (mmm, bärs).

VAFALLS?! Marinad av bärs, har all alkohol slutligen fått dem att tappa vettet? Nej nej, lugna ner er! Det är inte så banalt som det låter, det var faktiskt gott. Så, hur gör man? Såhär:

Öppna ett styck burk med god bärs, för upp burken in i kycklingens ändalykta, sprid valfri krydda på utsidan av kycklingen tillsammans med lite olja, ställ ölkycklingen med burkbottnen neråt i en ugnsfastplåt, in i ugnen, ta ut när kycklingen är genomstekt. Ungefär så, tror jag.Ps. Jag pissar på eventuella grammatiska fel.

Kycklingstisdag

Tydligen så är det viktigt att skriva ofta på bloggen så folk ej tappar intresse. Men vad ska man göra om slappmongona lever ett monotont jävla liv på vardagarna som består av jobb, gym, slappa samt sova? Kan ju inte mycket gärna skriva varje dag om samma sak. Eller, jag kan ju iallafall skriva vad pojkvaskrarna hade tänkt att förspisa en sådan ljuvlig tisdag som denna. Jo, en hel grillad kyckling.

Eller, Daniel har köpt 2 hel grillade kycklingar, en att dela med sin käre mor, och en som Gustav får dela med sin andre hälft. (alltså, inte Daniel utan Micaela) Men han är inte riktigt säker på om denna underbara måltid passar Gustav och Micaela, men vafan, om inte annat lär han nog trycka i sig den kycklingen med.Kycklingjävel

bilder från en fest

Det var fest i lägenheten, folk blev fulla, Daniel vann.
Gustav och Karl kom på delad tvåa
Det gick bra för Glenn också
Andra mådde mindre bra
2 av 4 kvinnor somnade.
Bra fest
puss häst

Spiderman XXX

Internet är skitsegt, för gustav tankar porr. På riktigt. Daniel vill dö.

Ny design!

Yeah, nu har Daniel fixat en c00l design också! Releasefesten var najs, och Gustav lägger förhoppningsvis lite fula bilder från den inom kort. (kanske)


Dra helvete, hej!


Första inlägget (fast det är det andra, eller inte)

Vi inviger bloggen med pompa och ståt eller ja snarare alkohol och gråt.
Det är fest och det kommer vältas en häst.
Rimm kan anvädas till mycket, men det kommer inte användas i hela stycket.
ja där tog det slut men nu är vi, daniel och gustav, på gång. Vi kommer skriva om hur det är att leva ihop och alla problem man kan stöta på.

Gustav


Daniel

RSS 2.0