spelkväll igen, fast de spelade bara geni

Så var det dags att ha en liten spel(läs: sprit)kväll för sällskapet i Sörgården. De började bra med att Micaela och Gustav tillagade en dödsstark lasagne som smakade gott som tusan. Sedan börjades supandet samt spelandet. Dom hade det kul och trevligt men mitt i alltihop tog kvällen en, till Daniels förtret som ensam, en vändning som ingen hade kunnat förutspå, Micaela och Gustav fick feeling och mitt i alltihopa bestämde sig det kärleksfulla paret sig för att idka älskog på sitt rum. Ensam satt då Daniel, full som ett ägg, glad för deras skull, men samtidigt otroligt förbittrad för sin egen.


Såhär såg Gustav ut efter att ha dragit upp Micaelas dödsfärs i näsan. Så om ni vill bli lika sexiga som Gustav kan ni kika in på Micaelas töntinga blogg där hon nyligen börjat skriva recept.

Vodkashots stod på schemat

Gustav och Micaela bakade en kladdkaka, Gustav älskar smet.

Daniel gjorde ett undantag i sin diet och tryckte i sig kladdkaka men glass och grädde

Isac kom lagom till att kladdkakan dukades fram och här dekorerar han kökslampan

Gustav spillde ut linfrön över hela köksgolvet

Vad är detta? Rubriken är ju felaktig, de spelade inte alls bara geni - de spelade även sant eller falsk! Väldigt störande med felaktig information och inlägg som inte återkopplar till rubriken, tur att det aldrig kommer hända i denna blogg.

Sake i Rikards ära, men om man ska dömma av deras miner så är det ingen man kan rekomendera.

Vid kvällens slut utnämndes Daniel till vinnare, han deckade på toaletten(två gånger) hade sönder en spegel och kräktes, som en sann vinnare! Det börjar bli standard att Daniel vinner, vi får hoppas att vi ser en ny vinnare snart.

Kommentarer
Postat av: RIkard

Sake är gött som fasen! Sluta dricka fulsake :(

2012-02-27 @ 02:37:37
Postat av: Daniel

Säg det till Systembolaget!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0