tisdag, eller var det på onsdag?

Men för i helvete, glömde publicera inlägget som jag kämpade med i onsdags, så här kommer det. Ni får låtsas att det är onsdag när ni läser.

Någon gång mellan 5.30-5.50 i tisdags morse steg morgontrötta Gustav upp och började förbereda sig för en tidig körlektion innan jobbet. Micaela sa som vanligt i sömnen "glöm inte matlådan" och sov sedan vidare, Gustav fick med sig sin matlåda och fem pizzabullar som de bakat i helgen. På vägen ut från lägenheten lyckades han inte riva ner allt som sitter på insidan av dörren och bussen hann han med.
Någon gång vid 6.40 väcktes Micaela av ett sms där det stog (typ) "Körlektionen var inte idag utan imorn". Så ond som Micaela är började hon skratta av skadeglädje (den bästa glädjen) och berättade för Daniel om Gustavs lilla fail, båda skrattade ett tag eftersom det då var drygt 80 minuter kvar tills Gustav började jobbet. Stackars lilla Gustav fick bege sig till jobbet tidigt denna morgon och jobba en timme extra, vad skulle han annas gjort liksom, luffat runt i ett iskallt täby i en timme? Kanske somnat i en snöhög som för nåt år sedan?

Imorse ringde klockan vid samma tid, Micaela sa sin standardfras och Gustav begav sig mot körskolan och hade en (vad jag fick höra) bra lektion, antar att det innebär att det gick bra att köra eller nåt. Jag har ju ingen erfarenhet av vad som sker under en körlektion så jag kan ju vara helt fel ute. Denna morgon var det dock Micaelas tur att ha otur, bussen till skolan (jävla småunge) var sen, hon kom för sent, läraren var sjuk och lektionen var ovärd. Pytt i panna till lunch var dagens höjdpunkt och sen stod tre timmars bildanalys på schemat, tre timmar att analysera en bild? NEJ DET TAR 20 MINUTER MAX, så resterande tid spenderades med att kolla på en debatt om LCHF.
Kommentarer
Postat av: Liz!

Loving Google translate.. What the hell is "Fried in a pan"? :P What exactly is it that's being fried? :O

2012-02-21 @ 01:48:21
URL: http://curiousbettan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0